Munters Advies Groep

Munters Adviesgroep

Munters Adviesgroep biedt een uitgebreid pakket aan diensten rondom het thema geld, leven en wonen. Ons streven is het leveren van de beste service en hoogste kwaliteit van dienstverlening. U kunt bij ons terecht voor advies over verkoop, aankoop, taxaties, financiering, verzekeringen en verduurzaming van uw woning.

Harold Hoeijmans

Advies geven begint met veel vragen stellen en goed luisteren. Daarna worden er keuzes gemaakt, om uw wensen en ideeën te veranderen in concrete plannen. Samenwerken aan oplossingen die het beste passen bij uw situatie. Ik doe mijn werk met veel plezier en ben pas klaar als het beste resultaat is gehaald en mijn klant tevreden is.

In mijn vrije tijd ben ik graag op het water als schipper, of om zelf lekker uit te waaien. Ik hou van sporten, actie en een beetje avontuur. Natuurlijk vind ik het ook weleens fijn om te genieten van een welverdiende rust, met lekker eten en een goed glas wijn.

Patricia Sciascera

Mensen bijstaan en ontzorgen bij een van de belangrijkste keuzes in hun leven geeft mij veel voldoening. Na mijn lange carrière bij een grote verzekeraar in verschillende functies, heb ik gemerkt dat werken voor een kleinere onderneming ook heel leuk is. Grotere verantwoordelijkheid en meedenken over processen in een dynamische omgeving. Plus de klant staat bij ons écht centraal.

 

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten. Wandelen met mijn trouwe viervoeter, gezellig fietsen met vrienden of in de stallen bij mijn paard. Dat zijn de momenten waarop de tijd even stil lijkt te staan.